Brad Russell Building | Merewether: Smart nod to the future
3959
post-template-default,single,single-post,postid-3959,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed

MEDIA

Merewether: Smart nod to the future

27 Feb 2015, Posted by The Creative Collective in Media

Brad Russell Building project at Bershire Avenue feautres in ‘The Herald’ in February 2015.

“WHEN the client approached Jon Webber, of Webber Architects, with the brief to renovate their “caravan of a home”, the brick home sat quaintly at just 85 square metres.

“With 550 square metres of land on the site, it’s safe to say there was room to grow.

“The original home, built in the 1960s and finished in a cement render on brick with a tiled roof, had become too small for the Merewether Heights, Newcastle, family.”

To read the full article, click here

Sorry, the comment form is closed at this time.